House boasts colorful veranda

By Long Nguyen   October 30, 2021 | 01:00 pm GMT+7
A house in southern Binh Duong Province has a small courtyard roofed by a colored-glass veranda that allows wavy silhouettes to decorate the walls.
The two-floor house is a living space of a family with two young daughters. Homeowners want to have a common space for their children to play around and read books.

The two-floor house, 90 square meters, is home to a family with two young daughters. Homeowners had initially sought a common space for their children to play around and read books.

All members are able to observe and communicate with one another through the common space, which is filled with light, wind, and plants.

The common space, filled with light, wind, and plants helps connect the family regardless of proximity.

Sunlight casts wavy silhouettes on the floor.

Sunlight casts wavy silhouettes on the floor.

Architects intentionally keep the common space simple in order to facilitate communication and interaction among family members.

Architects intentionally kept the common space simple in order to facilitate communication and interaction among family members.

A plethora of greenery decorates many spaces

A plethora of greenery decorates many spaces.

Wooden staircase with simple design, highlighting greenery and human interactions.

A minimalist wooden staircase highlights nature-human interaction.

Photo courtesy of 23o5studio

 
 
go to top